Kisebb tüzeket okoztak szilveszterkor a tűzijátékok

 2018. január 1., hétfő 10:00
A A
Országszerte vezettek kisebb tüzekhez a nem körültekintően használt tűzijátékok szilveszter éjszakáján. Súlyosabb sérülés vagy tűzeset azonban szerencsére nem történt. A tűzoltók tizennégy ilyen esetnél avatkoztak be az év utolsó napján. Tűzesetekhez és balesetekhez is riasztották a Katasztrófavédelem egységeit. Súlyosabb közúti baleset az M6-s autópálya Pest megyei szakaszán, valamint a Kemecsét Nyíregyházával összekötő alsóbbrendű úton történt 2017 utolsó napján.

December 31-én, az óév utolsó napján összesen 157 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítási központjaiba országszerte. A 65 tűzesetet és az 58 műszaki mentést összesen 172 hivatásos, 20 önkormányzati és 1 létesítményi tűzoltóság, valamint 9 önkéntes tűzoltó egyesület kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 32 téves jelzés érkezett az ügyeletekre, 1 bejelentés volt szándékosan megtévesztő.

Lakóépület egyik szobájában keletkezett tűz Fegyverneken, a Deák Ferenc úton. Az oltási munkálatokat végző törökszentmiklósi és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy holttestet találtak az ingatlanban.

Lakhatatlanná vált az a hatvan négyzetméter alapterületű ház, amely a késő esti órákban gyulladt ki Gyomaendrőd szélén, a Bánomkerti úton. A teljes egészében égő épület lángjait a szarvasi hivatásos és a helyi önkormányzati tűzoltók oltották el. Mivel az épület lakhatásra már nem alkalmas, ezért a benne élő három embert rokonoknál helyezték el. Az eset során senki nem sérült meg.

Több mint százhatvan ember maradt áram nélkül a Veszprém megyei Kamond településen, ahol villanyoszlopnak hajtott egy személygépkocsi szilveszterről újévre virradó éjszaka. A Petőfi utcában történt baleset során a gépkocsi vezetője nem sérült meg, azonban a villanyoszlop megrongálódott, a vezetékek pedig leszakadtak az oszlopról. A műszaki mentést végző celldömölki önkormányzati, valamint a jánosházai és helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót és biztosították a káreset helyszínét. Az elektromos hálózatban keletkezett károk miatt a település hatvanhét lakóházában szünetel az áramellátás, ez összesen százhatvannégy embert érint.

Teljes egészében égő garázs tüzéhez riasztották a tűzoltókat Decs határába, a decsi szőlőhegy térségébe az év utolsó napján. A lángokat, amelyek az építmény közelében álló tujákat is elérték, a szekszárdi hivatásos tűzoltók fojtották el. Az eset során senki nem sérült meg. Az első helyszíni információk alapján valószínűsítik, hogy tűzijátéknak volt szerepe a tűz keletkezésében.

Három tuja kapott lángra szilveszter délután Kaposváron, az Illyés Gyula utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eloltották a még parázsló növényi részeket, az elszenesedett elemeket pedig motoros láncfűrésszel távolították el. Az eset során nem sérült meg senki.

Szintén pirotechnikai eszköztől kaphatott lángra egy tuja Domaszéken szilveszter este. A Klebelsberg utcában található tujasor egyik növénye és egy fűzfa ágai égtek a helyszínen. A helyiek pirotechnikai eszköz észlelése után vették észre a tüzet, amelyet oltani kezdtek. A szegedi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor tűz már nem, csupán izzás volt tapasztalható, ezt megszüntették.

Tűzijáték gyújtott meg ugyancsak egy tuját Szekszárdon, a Kápolna téren az éjjeli órákban. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a tűz már nem égett, csupán izzás volt tapasztalható, amelyet a raj vízzel megszüntetett. Az eset során senki nem sérült meg. A tüzet a növény környezetében használt tűzijáték okozta.

Tíz darab, sövényként ültetett, kis méretű tuja égett Nagykanizsán, a Bagoly utcában. Mire a helyi hivatásos tűzoltók kiérkeztek, az ott tartózkodók a lángokat már elfojtották. A raj utómunkálatokat végzett, eloltotta a még izzó, parázsló részeket. A növényeket feltehetően tűzijáték gyújtotta meg.

Szintén pirotechnikai eszköztől kapott lángra egy sövény Kaposvárott, a Roboz István utcában. A mintegy nyolc méter hosszan égő sövény tüzét a helyi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották. A tulajdonos elmondása szerint ismeretlenek tűzijátékot használtak a közelben, ezt követően észlelte a tüzet. Az eset során senki nem sérült meg.

Ablakkeret gyulladt meg Szombathelyen, a Szűrcsapó utcában szilveszter éjjel. A mintegy két négyzetméternyi területen égő tüzet a helyi hivatásos tűzoltók elfojtották, így az nem terjedt át az érintett lakásra. A raj átszellőztette és átvizsgálta az ingatlant. Az első emeleti lakás ablakkeretét feltételezhetően egy tűzijáték rakétája gyújtotta meg.

Berendezési tárgyak égtek egy többemeletes épület első emeleti lakásának erkélyén Budapest 18. kerületében, a Csontváry Kosztka Tivadar utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, a tűz így nem terjedt tovább és nem is sérült meg senki az eset során. A rajok az utómunkálatok során átvizsgálták a tűzeset helyszínét.

Szintén Budapest 18. kerületében, a Korpona utcában gyulladt ki egy családi ház terasza éjfél körül. A teraszon berendezési tárgyak égtek. A fővárosi hivatásos tűzoltók itt is rövid idő alatt elfojtották a lángokat, így a tűz nem terjedt át a ház más részeire. Az eset során senki nem sérült meg.

Tárolási célokra használt épület tetőzete és egyik helyisége gyulladt ki a Heves megyei Poroszlón, a Bajcsy-Zsilinszky úton az esti órákban. A mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű ingatlanban keletkezett lángokat a tiszafüredi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók határolták körül és fojtották el. A tűzoltói beavatkozás idejére a Bajcsy-Zsilinszky út érintett szakaszát lezárták a forgalom előtt.

Lakóépület egyik helyiségében keletkezett tűz a Bács-Kiskun megyei Tiszaalpáron, a Vásárhelyi Pál utcában. A kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, ezt követően elvégezték a szükséges utómunkálatokat. A rajok ezzel párhuzamosan az épületet is átszellőztették. Az eset során nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy körülbelül nyolcvan négyzetméteres, fémszerkezetű, fával borított melléképület Győrött, a Fagyal utcában a délutáni órákban. A győri hivatásos tűzoltók több járművel és vízsugárral vonultak ki. Az épület közelében kis területen az aljnövényzet is lángra kapott, a rajok ezt a tüzet is elfojtották.

Személygépkocsi motorterében keletkezett tűz Budapest 21. kerületében, a Vénusz utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, amelyek mást nem veszélyeztettek.

Újév reggelén gyulladt ki egy pékség garázsa és tárolóhelyisége Hatvanban, a Mészáros Lázár úton. A helyiségben berendezési tárgyak égtek. A helyi hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet, amely az épület felső szintjére nem terjedt át. A tűzzel nem érintett területről egy embert kimenekítettek a tűzoltók.

Kisbusz és személyautó karambolozott egymással az M6-s autópálya Budapest felé vezető oldalán, Százhalombatta térségében. A személyautóba két ember beszorult, őket a műszaki mentést végző érdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval kiszabadították, majd átadták őket a mentőknek. A rajok áramtalanították az autókat, valamint biztosították a karambol helyszínét. A baleset, amelyben ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek, akadályozta az érintett sztrádaszakasz forgalmát.

Felborult egy furgon szilveszter napján a Kemecsét Nyíregyházával összekötő alsóbbrendű úton. Az oldalára borult járműbe egy ember beszorult, őt a nyíregyházai hivatásos tűzoltók szabadították ki a mentőkkel közösen. A rajok áramtalanították a gépjárművet. Az érintett útszakaszt a műszaki mentés időtartamára a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

Letért a 491-s útról és az árokba borult egy személyautó Győrteleknél, a Tunyogmatolcsra vezető útszakaszon. Az eset során senki nem sérült meg. A műszaki mentést végző mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították és kerekeire állították a gépjárművet. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés időtartama alatt csak az egyik forgalmi sávban közlekedhettek a járművek

Oszlopnak csapódott egy személygépkocsi Budapesten, az Őrs vezér terén, az éjféli órákban. A jármű egyik kereke kiszakadt az ütközés erejétől és az ott futó villamossínekre került. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt. Az első információk szerint egy ember könnyebben megsérült a balesetben.

Vasúti átjárót biztosító fényjelző készüléknek ütközött egy gépkocsi Hatvannál, a Temető utcai vasúti átjáróban az újév hajnalán. Az eset során senki nem sérült meg, azonban a fényjelző berendezést kidöntötte, a kapcsolószekrényét pedig megrongálta a balesetet szenvedett autó. A műszaki mentést a hatvani hivatásos tűzoltók végezték.

Kerítésnek ütközött és azon fennakadva állt meg egy gépkocsi a főváros 11. kerületében, a Szajol és a Kecskeméti József utca kereszteződésében hétfő reggel. A járműbe senki nem szorult be, azonban az utasok közül egy ember könnyebben megsérült. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték, akik később a forgalmi akadályt is megszüntették.

Letért a 32-s útról, majd az árokban felborult egy gépkocsi. A baleset a Jásztelek és Alattyán közti útszakaszon történt, már az újesztendő reggelén. Az utasok saját erőből hagyták el a járművet. A műszaki mentést végző jászberényi hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a gépkocsit.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat a Pacsirta utca egyik lakóépületéhez Tiszafüreden, a délelőtti órákban. A tűzoltók műszere kis koncentrációban kimutatta a veszélyes gázt az ingatlan légterében. A mentők szén-monoxid-mérgezés gyanújával öt embert vittek kórházba megfigyelésre.

Rosszullét, és ehhez kapcsolódóan szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a tűzoltókat Pécsre, a Szabolcsi út egyik lakóépületéhez a késő délutáni órákban. A helyi hivatásos tűzoltók mérőműszere az emberi egészségre káros koncentrációban mutatta ki a veszélyes gázt a lakóingatlan légtérben. A rosszullétre panaszkodó embert a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

Előző cikk   Következő cikk    Nyomtatás    Küldés
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből az ágazat híreiről!

E-mail címe:

Címkék
mnb (197), megtakarítás (117), kgfb (111), nyugdíj (108), öngondoskodás (105), díjbevétel (100), ksh (96), életbiztosítás (86), mabisz (83), bank (80), eu (78), felmérés (76), fogyasztóvédelem (74), ingatlan (73), generali (62), utasbiztosítás (61), katasztrófa (60), lakásbiztosítás (59), biztosítás (59), kutatás (58), növekedés (55), viszontbiztosítás (54), lakáshitel (53), elemzés (53), bírság (51), gépjármű-biztosítás (48), hitel (48), ingatlancom (47), káresemény (45), pszáf (44), turizmus (43), eurostat (43), szolvencia (43), hitelezés (42), építőipar (42), lakásár (41), gdp (39), casco (37), lakáspiac (37), kockázat (36), nem-életbiztosítás (36), egészségügy (34), viharkár (33), románia (33), nyereség (33), lakás (32), baleseti adó (32), egészségbiztosítás (31), allianz (31), swiss re (31), munkanélküliség (30), k&h (30), klímaváltozás (30), lakásépítés (30), munich re (30), befektetés (29), infláció (29), felelősségbiztosítás (29), aegon (28), digitalizáció (28), ingatlanpiac (27), union (26), bankraciohu (25), groupama (24), brexit (24), hitelfelvétel (24), gki (23), reálhozam (23), négyzetméterár (22), bankkártya (22), kína (22), ngm (21), fintech (21), természeti katasztrófa (21), hitelminősítő (21), kkv (21), nyugdíjbiztosítás (21), kiberbiztonság (21), magyar nemzeti bank (20), konferencia (20), baleset (20), devizahitel (19), balesetbiztosítás (19), profit (19), eiopa (18), felvásárlás (18), otp (18), roland berger (18), csalás (18), pénzügyi szektor (17), autó (17), vagyonbiztosítás (17), innováció (17), jelentés (17), statisztika (17), nn (16), magánnyugdíj (16), nyaralás (16), uniqa (16), budapest (16), ing (15), tanulmány (15), gépjármű (15), új lakás (15), gazdasági növekedés (15), utazás (15), nav (15), vig (15), albérlet (15), magyarország (15), cig pannonia (14), cig pannónia (14), eb (14), árvíz (14), nem-élet biztosítás (14), genertel (14), cea (14), csok (14), fbamsz (14), usa (14), euróövezet (14), finanszírozás (13), axa (13), kár (13), startup (13), k&h biztosító (13), munkaerőpiac (13), insurtech (13), európai unió (13), használtautó (13), munkaerőhiány (13), fogyasztás (13), tőkemegfelelés (13), lakossági hitel (13), előrejelzés (13), union biztosító (13), idegenforgalom (12), groupama biztosító (12), önvezető autó (12), fizetés (12), telematika (12), személyi kölcsön (12), eredmény (12), gépjármű biztosítás (12), stressz-teszt (12), cafeteria (11), lakásvásárlás (11), kiskereskedelem (11), költségvetés (11), euroövezet (11), áremelkedés (11), jövedelem (11), adó (11), hurrikán (11), balaton (11), alkusz (11), vihar (11), export (11), varga mihály (11), hent (11), vásárlás (11), hamisítás (11), hamisítás elleni nemzeti testület (11), lakástakarék (11), nyugdíjpénztár (11), villámkár (11), kárigény (11), betörés (10), moodys (10), magán egészségügyi ellátás (10), egészségügyi ellátás (10), aviva (10), otp bank (10), államadósság (10), logisztika (10), oecd (10), generali csoport (10), deloitte (10), netriskhu (10), kártérítés (10), változó kamatozás (10), állami támogatás (10), vizsgálat (10), ingatlanár (10), külföldi utazás (10), internet (10), erste (10), fix kamatozás (10), s&p (10), prognózis (10), európai bizottság (9), kiberbűnűzés (9), készpénz (9), drágulás (9), biztosító (9), gdpr (9), elektromos autó (9), kiberbűnözők (9), lengyelország (9), bamosz (9), fejlesztés (9), nyesz (9), egészségpénztár (9), autóeladás (9), belföldi turizmus (9), lakásárak (9), horvátország (9), netrisk (9), családi ház (9), biztosítási piac (9), kötelező (9), online (9), mkb (9), mobil (9), kpmg (9), világbank (8), pwc (8), hiány (8), nn biztosító (8), kiberbiztosítás (8), munkahely (8), nők (8), államháztartás (8), németország (8), alulbiztosítás (8), adósság (8), ügynök (8), használt lakás (8), hozam (8), kórház (8), unicredit (8), verona (8), otthon (8), határidő (8), duna house (8), pénztár (8), vagyon (8), vállalatok (8), autóipar (8), kötvény (8), közlekedés (8), közvetítő (8), jelzáloghitel (8), lakossági megtakarítás (7), átlagkereset (7), mastercard (7), eset (7), akvizíció (7), bérleti díj (7), népességfogyás (7), pénzügyminisztérium (7), fogyasztóbarát lakáshitel (7), makrogazdaság (7), díj (7), online kereskedelem (7), vienna life (7), erste bank (7), buszbaleset (7), 4life direct (7), újlakás-építési piac (7), muisz (7), kaszab attila (7), ey magyarország (7), görögország (7), ipari termelés (7), cig (7), unit-linked (7), munkaerő (7), fitch (7), juttatás (7), mezőgazdasági biztosítás (7), idd (7), pandurics anett (7), import (7), kedvezményes áfa (7), foglalkoztatottság (7), államkötvény (7), lízing (7), hitelkártya (7), államháztartási hiány (7), forgalom (7), nyugdíjaskor (7), csőd (7), osztalék (7), állampapír (6), bróker (6), mobilfizetés (6), signal (6), allianz hungária (6), kamat (6), erste biztosító (6), adójóváírás (6), elöregedés (6), éghajlatváltozás (6), agrárbiztosítás (6), megújuló energia (6), okostelefon (6), szabályozás (6), lakásbérlés (6), vidék (6), veronai buszbaleset (6), hosszú hétvége (6), időskor (6), egészségbiztosítási rendszer (6), mezőgazdaság (6), tbsz (6), összeolvadás (6), mge (6), adatvédelem (6), tőzsde (6), szegénység (6), bankráció (6), eladás (6), hálapénz (6), otp nyugdíjpénztár (6), y generáció (6), nemzeti agrárgazdasági kamara (6), halálozás (6), bankok (6), ekb (6), ajánlás (6), felügyelet (6), thm (6), hannover re (6), népesség (6), közvetítés (6), forint (6), hitelminősítés (6), cafetéria (6), gfk (6), fagykár (6), végtörlesztés (6), köbe (6), fundamenta (5), nyugdíjas (5), önkéntes nyugdíjpénztár (5), áfa (5), atm (5), korrupció (5), internet-használat (5), fhb (5), elnök (5), időjárás (5), nyugdíjelőtakarékosság (5), síbiztosítás (5), biztosítási szektor (5), nyugdíjrendszer (5), csehország (5), otp ingatlanpont (5), külkereskedelem (5), gyógyszer (5), részvény (5), szÉp-kártya (5), felszámolás (5), budapest bank (5), mabiasz (5), vállalati hitel (5), gvh (5), adókedvezmény (5), oktatás (5), értékpapírosítás (5), ingatlanbiztosítás (5), ausztria (5), bér (5), fogyasztási hitel (5), gender direktíva (5), kibertámadás (5), tállai andrás (5), válság (5), háztartás (5), bankszámla (5), iot (5), big data (5), betegség (5), szerződési jog (5), piaci részesedés (5), lloyds (5), díjfizetés (5), rekord (5), munkaerőköltség (5), mesterséges intelligencia (5), eek (5), használt autó (5), autómegosztás (5), black friday (5), átlagjövedelem (5), digitális gazdaság (5), ipar (5), am best (5), gazdaság (5), újépítésű lakás (5), mtÜ (5), lakástakarékpénztár (5), újautó-eladás (5), átlagéletkor (5), vienna life biztosító (5), ey (4), jégkár (4), lakáseladás (4), ügyfélélmény (4), Ász (4), vienna insurance group (4), felosztó-kirovó rendszer (4), iroda (4), díjemelkedés (4), ltp (4), büntetés (4), dízelautó (4), visa (4), datahouse (4), kereset (4), szlovákia (4), drón (4), cégmegszűnés (4), anyagköltségalapanyagár (4), euró (4), születés (4), nfm (4), nemzetgazdasági minisztérium (4), green holiday (4), bdo (4), uniqa biztosító zrt (4), támogatás (4), egyesülés (4), oroszország (4), cib (4), kereskedelem (4), fogyasztói ár (4), adóbevallás (4), magán nyugdíjpénztár (4), klímavédelem (4), kárhányad (4), betét (4), egészség (4), várható élettartam (4), befektetési alap (4), lakhatás (4), minimálbér (4), ryanair (4), deficit (4), életbiztosítás nem-élet biztosítás (4), lakáscél (4), orvoshiány (4), külföldi munkavállalás (4), sberbank (4), húsvét (4), kátyúkár (4), jegybank (4), férfiak (4), euro (4), foglalkoztatás (4), 2017 (4), karácsony (4), magánkórház (4), szállodaépítés (4), gyógyturizmus (4), nyaraló (4), mobiltelefon (4), atradius (4), webáruház (4), robot (4), szálloda (4), kerékpár (4), átalakítás (4), bankrendszer (4), pos (4), gépjárműpiac (4), törlesztőrészlet (4), biztosítók (4), insurance europe (4), aon (4), aon benfield (4), biztosításközvetítés (4), lopás (4), m&a (4), posta (4), végtörlesztésl (4), imf (4), kátyú (4), századvég (4), közúti baleset (4), iais (4), qbe (4), régió (4), birság (4), európa (4), jogsértés (4), airbnb (4), uber (4), energiafogyasztás (3), vállalati hitelezés (3), árfolyam (3), acea (3), trenkwalder (3), hitelintézeti szemle (3), fenntartható nyugdíjrendszer (3), vienna (3), carsharing (3), biztosítási díj (3), időskori függőségi ráta (3), blochamps capital (3), értékesítés (3), posta biztosító (3), uniqa biztosító (3), költés (3), online vásárlás (3), gyorsjelentés (3), bizalmi index (3), újautó-értékesítés (3), pályázat (3), cp contact (3), irodaház (3), agglomeráció (3), létszámbővítés (3), termelés (3), automatizáció (3), teszt (3), technológia (3), kátyúbiztosítás (3), autókereskedelem (3), n26 (3), bíróság (3), leányvállalat (3), hr (3), dróntörvény (3), készház (3), béren kívüli juttatás (3), ügyfélszolgálat (3), új autó (3), légi közlekedés (3), bevándorlás (3), bruttó bér (3), elektromobilitás (3), india (3), eub (3), pénzügyi tudatosság (3), aig (3), nak (3), beszerzésimenedzser-index (3), átutalás (3), k&h bank (3), telenor (3), blockchain (3), társasház (3), feldolgozóipar (3), kiadás (3), bérleti díjak (3), it (3), használtautó-import (3), mi (3), Állami számvevőszék (3), interjú (3), bevétel (3), robotizáció (3), magyar bankszövetség (3), biztosítási adó (3), lakáhitel (3), amerika (3), viszontbiztosító (3), újlakás (3), forintárfolyam (3), biztonság (3), ár (3), magyar utazási irodák szövetsége (3), psd2 (3), házasságkötés (3), repülés (3), k&h biztos jövő index (3), felmondás (3), mikrocenzus (3), szállodaszövetség (3), ovb (3), adósságfék (3), pénztárak (3), város (3), lakossági fogyasztás (3), mkb bank (3), kiadó lakás (3), zurich (3), integráció (3), bruttó átlagkereset (3), háztartások vagyona (3), befektetési alapok (3), cig pannónia biztosító (3), Évosz (3), amazon (3), leépítés (3), alulbiztosított (3), eurózóna (3), mabisz konferencia (3), szlovénia (3), adóhivatal (3), beruházás (3), magyar lízingszövetség (3), ingatlanértékesítés (3), eredmények (3), ipsos (3), előtakarékosság (3), bankbiztosítás (3), ingatlan lakás (3), világgazdaság (3), privátbank (3), külkereskedelmi többlet (3), munkabér (3), utazási iroda (3), szolvencia ii (3), bankszektor (3), raktár (3), információs technológia (3), alapkamat (3), mikrobiztosítás (3), gépjárműpark (3), revolut (3), felelősség (3), költségek (3), blokklánc (3), domokos lászló (3), babakötvény (3), hitelállomány (3), orfk (3), gilyén ágnes (3), gránit bank (3), cégalapítás (3), földrengés (3), szigorítás (3), kárbejelentés (3), gépjármű asszisztencia (3), kiskereskedelmi forgalom (3), autóbiztosítás (3), fúzió (3), opten (3), anglia (3), rezsi (3), aaa auto (3), mtsz (3), facebook (3), várólista (3), nagyváros (3), e-kereskedelem (3), munkajövedelem (3), pénziránytű alapítvány (3), nfsz (3), főváros (3), nem teljesítő hitel (3), Öposz (3), alapkezelő (3), kerület (3), zöld kártya (3), jármű (3), limra (3), használtautó-eladás (3), munka (3), nyugdij (3), intrum justitia (3), kölcsön (3), bankbetét (3), luxemburg (3), álláskereső (3), költekezés (2), lakásfelújítás (2), kifizetés (2), ipari termelői árak (2), bdo magyarország (2), tűzkár (2), astra (2), kiberkockázat (2), tranzakciószám (2), közösségi iroda (2), applikáció (2), pénzügyi termékek értékesítése (2), környezetvédelem (2), energiafelhasználás (2), új építésű lakás (2), belváros (2), vállalati betét (2), terrorizmus (2), dimenzió egyesület (2), zöld energia (2), eu-támogatás (2), versenyképesség (2), terrorfenyegetettség (2), kiadások (2), banki hitelezés (2), devizapiac (2), feosz (2), portfolio (2), Államháztartás (2), bilk (2), tesla (2), díjnet (2), kínai biztosítási szektor (2), kárérték (2), törlesztés (2), zsarolóvírus (2), mobiltárca (2), szép-kártya (2), energiahatékonyság (2), gki_gazdaságkutató (2), közösségi gazdaság (2), azenpenzemhu (2), nagy-britannia (2), biztosításközvetítő (2), ssc (2), tűzeset (2), waberer (2), etikus életbiztosítás (2), pzu (2), felfüggesztés (2), deloitte magyarország (2), eladósodás (2), adós (2), commerzbank (2), sharing economy (2), cig emabit (2), pew research center (2), gépjárműkár (2), kártyahasználat (2), bnp paribas cardif (2), világgazdasági fórum (2), khr (2), alkalmazás (2), autóbérlés (2), moodys investors service (2), életjáradék (2), ifrs (2), erst&young (2), 2018 (2), capital economics (2), árfolyamgát (2), fogyasztóvédelmi index (2), neak (2), szerződéses feltétel (2), magyar orvosi kamara (2), faktoring (2), úti célok (2), központi költségvetés (2), valuta (2), fizetőeszköz (2), brókercég (2), provident (2), toyota (2), otthon centrum (2), webkereskedelem (2), ukrajna (2), ajándék (2), ilo (2), gépjármű-értékesítés (2), kásler miklós (2), átlagfizetés (2), úti cél (2), áfa-csökkentés (2), fejlődő országok (2), hotel (2), kelet-közép-európa (2), helyettesítési ráta (2), vodafone (2), upc (2), okos szemüveg (2), start-up (2), okos telefon (2), bűncselekmény (2), mszÉsz (2), vendégforgalom (2), nyugdíj-biztosítás (2), davos (2), panaszkezelés (2), globális felmelegedés (2), újlakás-építés (2), generali-providencia (2), flottabiztosítás (2), felújítás (2), használtautó-piac (2), újlakás-ár (2), informatikus (2), magyar Államkincstár (2), ferma (2), díjnavigátor (2), irodapiac (2), gki lakáspiaci index (2), üvegházhatás (2), tatarozás (2), flotta (2), robogó (2), gdp-növekedés (2), garancia (2), marketing (2), magánegészségügyi szolgáltatás (2), lakásterület (2), eu-átlag (2), gyorshajtás (2), gyorskölcsön (2), díjnövekedés (2), green holidays (2), develor (2), adózás (2), olaszország (2), közlekedési baleset (2), féléves_eredmények (2), ipari termelői ár (2), 2017-es év (2), terror (2), szokások (2), coface (2), szakszervezet (2), piacvezető (2), vízpart (2), aszály (2), ingatlanárak (2), átlag jövedelem (2), bulinegyed (2), nettó átlagkereset (2), adóbevétel (2), garantált bérminimum (2), demográfia (2), omnibus (2), élelmiszer (2), egészséggazdaság (2), bulgária (2), piktogram (2), energia (2), fluktuáció (2), tranzakciós illeték (2), lakásépítési boom (2), munkavállaló (2), pénzromlás (2), negyedéves eredmény (2), kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (2), orosz biztosítási piac (2), garzon (2), unsar (2), nyugdíjas korúak (2), bevásárlóközpont (2), wizz air (2), biztosítási szakosztály (2), magyar közgazdasági társaság (2), omsz (2), enet (2), életszínvonal (2), lakásbérlet (2), mkt (2), alku (2), élelmiszerár (2), egyszerű bejelentés (2), lehel gábor (2), intrum (2), katasztrófavédelem (2),  (2), vásárlóerő (2), miniszterelnökség (2), bűnözés (2), web-áruház (2), bankolás (2), társadalombiztosítás (2), nemzeti cégtár (2), fogyasztói árak (2), lakosság (2), litvánia (2), accenture (2), mkb-pannónia (2), szerződés (2), kormányprogram (2), részvényárfolyam (2), közösségi közlekedés (2), védekezés (2), ingatlannethu (2), nemzeti fogyasztóvédelmi hatóság (2), bankfiók (2), biztosítótársaság (2), app (2), leányvállalatok (2), előzetes adatok 2017 (2), kárrendezés (2), zatykó péter (2), mentőcsomag (2), adatlopás (2), felsőoktatás (2), bizalom (2), teljesítmény (2), aegon magyarország (2), régiós növekedés (2), raiffeisen bank (2), raiffeisen (2), gki konjunktúraindex (2), bankadó (2), bnp paribas cardif biztosító (2), gazdaságkutató (2), nemzetgazdasági miniszter (2), biztosítás és kockázat (2), szállítmányozás (2), háztartások (2), éves jövedelem (2), együttműködés (2), tesztpálya (2), tűz (2), román (2), panellakás (2), kereslet (2), autópiac (2), agrár (2), nit hungary (2), paypal (2), fix kamatozású hitel (2), csányi sándor (2), okosotthon (2), halálos gázolás (2), cotar (2), jtm (2), pénz7 (2), bérek (2), terjeszkedés (2), keresetek (2), informatika (2), gazdasági elemzés (2), fedezet (2), jvsz (2), egyetemisták (2), lélekszám (2), theresa may (2), népességcsökkenés (2), táppénz (2), Általános egészségbiztosító (2), gazdasági előrejelzés (2), törvénymódosítás (2), kockázati biztosítás (2), börtönbüntetés (2), sofőr (2), fogyasztói várakozás (2), konjunktúraindex (2), tűzesetek (2), szlovén biztosítási piac (2), kampány (2), windisch lászló (2), deviza (2), tesco (2), kh (2), környezettudatosság (2), tiltás (2), extrém időjárás (2), átlagbér (2), gazdasági válság (2), természeti károk (2), fenntarthatóság (2), thomas hladky (2), tartalék (2), dimenzió (2), bónusz brigád (2), közgyűlés (2), veszteség (2), pénzpiac (2), választás (2), lakhatási költség (2), dimenzió biztosító (2), augusztus 20 (2), clb (2), biztos jövő index (2), egészsébiztosítás (2), díjak (2), határidők (2), fapados (2), kárkifizetés (2), lakás-áfa (2), kapacitáshiány (2), eljárás (2), magyar közút (2), baker tilly hungária (2), munkáltató (2), erzsébet-utalvány (2), gyógyszeripar (2), social media (2), vendégéjszaka (2), etikai kódex (2), mobilbank (2), autógyártás (2), lakástűz (2), nrc marketingkutató és tanácsadó kft (2), biztositashu (2), google (2), európai központi bank (2), home office (2), termelő (2), agrár-kárenyhítési rendszer (2), kárenyhítési alap (2), költség (2), önvezető autók (2), felkészülés (2), pioneer (2), matolcsy (2), kánikula (2), felminősítés (2), versenytörvény (2), london (2), kid (2), microsoft (2), cib bank (2), adatkezelés (2), kilátások (2), utazási szokások (2), gyógyfürdő (2), gyógyvíz (2), giro (2), adózás előtti eredmény (2), blokkchain (2), fhb csoport (2), cselekvési terv (2), németh dávid (2), közbeszerzés (2), kiberbűnözés (2), hornung Ágnes (2), who (2), követelésvásárlás (2), beutazás (2), property technology (2), proptech (2), kgfb-díjak (2), okos otthon (2), megélhetés (2), adat (2), olasz (2), járműbiztosítás (2), árverés (2), magánvállalkozók nemzeti fuvarozó ipartestülete (2), busz (2), üzemanyag-ár (2), bosch (2), dublin (2), utazásszervező (2), portfoliohu konferencia (2), abi (2), nemzeti fejlesztési minisztérium (2), vállalkozás (2), cyber (2), online számlázás (2), kálózdi tamás (2), közösségi finanszírozás (2), árfolyamváltozás (2), unió (2), szolgáltatás (2), piac (2)
Rendezvényajánló
XV. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás
Időpont:
2018.09.30 - 2018.10.02
Helyszín:
Siófok, Hotel Azúr
további információk