Kisebb tüzeket okoztak szilveszterkor a tűzijátékok

 2018. január 1., hétfő 10:00
A A
Országszerte vezettek kisebb tüzekhez a nem körültekintően használt tűzijátékok szilveszter éjszakáján. Súlyosabb sérülés vagy tűzeset azonban szerencsére nem történt. A tűzoltók tizennégy ilyen esetnél avatkoztak be az év utolsó napján. Tűzesetekhez és balesetekhez is riasztották a Katasztrófavédelem egységeit. Súlyosabb közúti baleset az M6-s autópálya Pest megyei szakaszán, valamint a Kemecsét Nyíregyházával összekötő alsóbbrendű úton történt 2017 utolsó napján.

December 31-én, az óév utolsó napján összesen 157 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítási központjaiba országszerte. A 65 tűzesetet és az 58 műszaki mentést összesen 172 hivatásos, 20 önkormányzati és 1 létesítményi tűzoltóság, valamint 9 önkéntes tűzoltó egyesület kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 32 téves jelzés érkezett az ügyeletekre, 1 bejelentés volt szándékosan megtévesztő.

Lakóépület egyik szobájában keletkezett tűz Fegyverneken, a Deák Ferenc úton. Az oltási munkálatokat végző törökszentmiklósi és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy holttestet találtak az ingatlanban.

Lakhatatlanná vált az a hatvan négyzetméter alapterületű ház, amely a késő esti órákban gyulladt ki Gyomaendrőd szélén, a Bánomkerti úton. A teljes egészében égő épület lángjait a szarvasi hivatásos és a helyi önkormányzati tűzoltók oltották el. Mivel az épület lakhatásra már nem alkalmas, ezért a benne élő három embert rokonoknál helyezték el. Az eset során senki nem sérült meg.

Több mint százhatvan ember maradt áram nélkül a Veszprém megyei Kamond településen, ahol villanyoszlopnak hajtott egy személygépkocsi szilveszterről újévre virradó éjszaka. A Petőfi utcában történt baleset során a gépkocsi vezetője nem sérült meg, azonban a villanyoszlop megrongálódott, a vezetékek pedig leszakadtak az oszlopról. A műszaki mentést végző celldömölki önkormányzati, valamint a jánosházai és helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót és biztosították a káreset helyszínét. Az elektromos hálózatban keletkezett károk miatt a település hatvanhét lakóházában szünetel az áramellátás, ez összesen százhatvannégy embert érint.

Teljes egészében égő garázs tüzéhez riasztották a tűzoltókat Decs határába, a decsi szőlőhegy térségébe az év utolsó napján. A lángokat, amelyek az építmény közelében álló tujákat is elérték, a szekszárdi hivatásos tűzoltók fojtották el. Az eset során senki nem sérült meg. Az első helyszíni információk alapján valószínűsítik, hogy tűzijátéknak volt szerepe a tűz keletkezésében.

Három tuja kapott lángra szilveszter délután Kaposváron, az Illyés Gyula utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eloltották a még parázsló növényi részeket, az elszenesedett elemeket pedig motoros láncfűrésszel távolították el. Az eset során nem sérült meg senki.

Szintén pirotechnikai eszköztől kaphatott lángra egy tuja Domaszéken szilveszter este. A Klebelsberg utcában található tujasor egyik növénye és egy fűzfa ágai égtek a helyszínen. A helyiek pirotechnikai eszköz észlelése után vették észre a tüzet, amelyet oltani kezdtek. A szegedi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor tűz már nem, csupán izzás volt tapasztalható, ezt megszüntették.

Tűzijáték gyújtott meg ugyancsak egy tuját Szekszárdon, a Kápolna téren az éjjeli órákban. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a tűz már nem égett, csupán izzás volt tapasztalható, amelyet a raj vízzel megszüntetett. Az eset során senki nem sérült meg. A tüzet a növény környezetében használt tűzijáték okozta.

Tíz darab, sövényként ültetett, kis méretű tuja égett Nagykanizsán, a Bagoly utcában. Mire a helyi hivatásos tűzoltók kiérkeztek, az ott tartózkodók a lángokat már elfojtották. A raj utómunkálatokat végzett, eloltotta a még izzó, parázsló részeket. A növényeket feltehetően tűzijáték gyújtotta meg.

Szintén pirotechnikai eszköztől kapott lángra egy sövény Kaposvárott, a Roboz István utcában. A mintegy nyolc méter hosszan égő sövény tüzét a helyi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották. A tulajdonos elmondása szerint ismeretlenek tűzijátékot használtak a közelben, ezt követően észlelte a tüzet. Az eset során senki nem sérült meg.

Ablakkeret gyulladt meg Szombathelyen, a Szűrcsapó utcában szilveszter éjjel. A mintegy két négyzetméternyi területen égő tüzet a helyi hivatásos tűzoltók elfojtották, így az nem terjedt át az érintett lakásra. A raj átszellőztette és átvizsgálta az ingatlant. Az első emeleti lakás ablakkeretét feltételezhetően egy tűzijáték rakétája gyújtotta meg.

Berendezési tárgyak égtek egy többemeletes épület első emeleti lakásának erkélyén Budapest 18. kerületében, a Csontváry Kosztka Tivadar utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, a tűz így nem terjedt tovább és nem is sérült meg senki az eset során. A rajok az utómunkálatok során átvizsgálták a tűzeset helyszínét.

Szintén Budapest 18. kerületében, a Korpona utcában gyulladt ki egy családi ház terasza éjfél körül. A teraszon berendezési tárgyak égtek. A fővárosi hivatásos tűzoltók itt is rövid idő alatt elfojtották a lángokat, így a tűz nem terjedt át a ház más részeire. Az eset során senki nem sérült meg.

Tárolási célokra használt épület tetőzete és egyik helyisége gyulladt ki a Heves megyei Poroszlón, a Bajcsy-Zsilinszky úton az esti órákban. A mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű ingatlanban keletkezett lángokat a tiszafüredi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók határolták körül és fojtották el. A tűzoltói beavatkozás idejére a Bajcsy-Zsilinszky út érintett szakaszát lezárták a forgalom előtt.

Lakóépület egyik helyiségében keletkezett tűz a Bács-Kiskun megyei Tiszaalpáron, a Vásárhelyi Pál utcában. A kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, ezt követően elvégezték a szükséges utómunkálatokat. A rajok ezzel párhuzamosan az épületet is átszellőztették. Az eset során nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy körülbelül nyolcvan négyzetméteres, fémszerkezetű, fával borított melléképület Győrött, a Fagyal utcában a délutáni órákban. A győri hivatásos tűzoltók több járművel és vízsugárral vonultak ki. Az épület közelében kis területen az aljnövényzet is lángra kapott, a rajok ezt a tüzet is elfojtották.

Személygépkocsi motorterében keletkezett tűz Budapest 21. kerületében, a Vénusz utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, amelyek mást nem veszélyeztettek.

Újév reggelén gyulladt ki egy pékség garázsa és tárolóhelyisége Hatvanban, a Mészáros Lázár úton. A helyiségben berendezési tárgyak égtek. A helyi hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet, amely az épület felső szintjére nem terjedt át. A tűzzel nem érintett területről egy embert kimenekítettek a tűzoltók.

Kisbusz és személyautó karambolozott egymással az M6-s autópálya Budapest felé vezető oldalán, Százhalombatta térségében. A személyautóba két ember beszorult, őket a műszaki mentést végző érdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval kiszabadították, majd átadták őket a mentőknek. A rajok áramtalanították az autókat, valamint biztosították a karambol helyszínét. A baleset, amelyben ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek, akadályozta az érintett sztrádaszakasz forgalmát.

Felborult egy furgon szilveszter napján a Kemecsét Nyíregyházával összekötő alsóbbrendű úton. Az oldalára borult járműbe egy ember beszorult, őt a nyíregyházai hivatásos tűzoltók szabadították ki a mentőkkel közösen. A rajok áramtalanították a gépjárművet. Az érintett útszakaszt a műszaki mentés időtartamára a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

Letért a 491-s útról és az árokba borult egy személyautó Győrteleknél, a Tunyogmatolcsra vezető útszakaszon. Az eset során senki nem sérült meg. A műszaki mentést végző mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították és kerekeire állították a gépjárművet. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés időtartama alatt csak az egyik forgalmi sávban közlekedhettek a járművek

Oszlopnak csapódott egy személygépkocsi Budapesten, az Őrs vezér terén, az éjféli órákban. A jármű egyik kereke kiszakadt az ütközés erejétől és az ott futó villamossínekre került. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt. Az első információk szerint egy ember könnyebben megsérült a balesetben.

Vasúti átjárót biztosító fényjelző készüléknek ütközött egy gépkocsi Hatvannál, a Temető utcai vasúti átjáróban az újév hajnalán. Az eset során senki nem sérült meg, azonban a fényjelző berendezést kidöntötte, a kapcsolószekrényét pedig megrongálta a balesetet szenvedett autó. A műszaki mentést a hatvani hivatásos tűzoltók végezték.

Kerítésnek ütközött és azon fennakadva állt meg egy gépkocsi a főváros 11. kerületében, a Szajol és a Kecskeméti József utca kereszteződésében hétfő reggel. A járműbe senki nem szorult be, azonban az utasok közül egy ember könnyebben megsérült. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték, akik később a forgalmi akadályt is megszüntették.

Letért a 32-s útról, majd az árokban felborult egy gépkocsi. A baleset a Jásztelek és Alattyán közti útszakaszon történt, már az újesztendő reggelén. Az utasok saját erőből hagyták el a járművet. A műszaki mentést végző jászberényi hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a gépkocsit.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat a Pacsirta utca egyik lakóépületéhez Tiszafüreden, a délelőtti órákban. A tűzoltók műszere kis koncentrációban kimutatta a veszélyes gázt az ingatlan légterében. A mentők szén-monoxid-mérgezés gyanújával öt embert vittek kórházba megfigyelésre.

Rosszullét, és ehhez kapcsolódóan szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a tűzoltókat Pécsre, a Szabolcsi út egyik lakóépületéhez a késő délutáni órákban. A helyi hivatásos tűzoltók mérőműszere az emberi egészségre káros koncentrációban mutatta ki a veszélyes gázt a lakóingatlan légtérben. A rosszullétre panaszkodó embert a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

Előző cikk   Következő cikk    Nyomtatás    Küldés
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből az ágazat híreiről!

E-mail címe:

Címkék
mnb (136), megtakarítás (106), kgfb (104), díjbevétel (99), öngondoskodás (97), nyugdíj (93), életbiztosítás (79), mabisz (77), fogyasztóvédelem (66), bank (64), katasztrófa (60), eu (57), viszontbiztosítás (53), felmérés (53), generali (52), lakásbiztosítás (52), ksh (51), gépjármű-biztosítás (48), kutatás (48), elemzés (46), ingatlancom (46), pszáf (44), biztosítás (44), utasbiztosítás (44), káresemény (43), szolvencia (43), hitelezés (41), bírság (36), lakásár (36), nem-életbiztosítás (34), lakáshitel (33), casco (32), swiss re (31), baleseti adó (30), románia (30), munich re (29), kockázat (29), viharkár (28), felelősségbiztosítás (28), egészségbiztosítás (28), építőipar (27), klímaváltozás (26), k&h (26), bankraciohu (25), növekedés (25), hitel (25), allianz (25), eurostat (23), brexit (23), nyereség (23), gdp (23), reálhozam (23), egészségügy (22), befektetés (22), union (21), lakásépítés (21), turizmus (20), hitelminősítő (20), konferencia (20), ingatlan (20), groupama (20), aegon (20), természeti katasztrófa (20), kiberbiztonság (19), kína (19), fintech (19), roland berger (18), digitalizáció (18), eiopa (18), ngm (18), baleset (18), csalás (18), devizahitel (18), kkv (17), vagyonbiztosítás (17), infláció (16), magánnyugdíj (16), autó (16), munkanélküliség (16), balesetbiztosítás (16), felvásárlás (16), pénzügyi szektor (16), uniqa (15), nyugdíjbiztosítás (15), jelentés (14), fbamsz (14), eb (14), cig pannonia (14), ing (14), nem-élet biztosítás (14), cea (14), tőkemegfelelés (13), innováció (13), gépjármű (13), használtautó (13), genertel (13), ingatlanpiac (13), telematika (12), usa (12), k&h biztosító (12), gépjármű biztosítás (12), stressz-teszt (12), lakáspiac (12), gazdasági növekedés (12), axa (12), bankkártya (12), profit (12), hamisítás elleni nemzeti testület (11), cig pannónia (11), gki (11), alkusz (11), tanulmány (11), groupama biztosító (11), hamisítás (11), kárigény (11), előrejelzés (11), nn (11), önvezető autó (11), árvíz (11), hent (11), vig (11), jövedelem (10), s&p (10), idegenforgalom (10), aviva (10), generali csoport (10), villámkár (10), insurtech (10), hurrikán (10), csok (10), négyzetméterár (10), kiberbűnűzés (9), otp bank (9), hitelfelvétel (9), union biztosító (9), kiberbűnözők (9), deloitte (9), moodys (9), euroövezet (9), netriskhu (9), nav (9), adó (9), otp (9), oecd (9), mkb (8), fejlesztés (8), erste (8), albérlet (8), kórház (8), pénztár (8), alulbiztosítás (8), verona (8), prognózis (8), autóipar (8), biztosítási piac (8), pwc (8), közvetítő (8), mobil (8), adósság (8), bamosz (8), netrisk (8), fogyasztás (8), ügynök (8), betörés (8), kötvény (8), nyugdíjpénztár (8), eredmény (8), munkaerőpiac (7), lakás (7), kaszab attila (7), ey magyarország (7), használt lakás (7), gdpr (7), vienna life (7), vihar (7), fitch (7), vagyon (7), munkaerőhiány (7), buszbaleset (7), idd (7), ingatlanár (7), kpmg (7), online (7), 4life direct (7), közlekedés (7), államkötvény (7), budapest (7), határidő (7), lengyelország (7), akvizíció (7), eset (7), kiskereskedelem (7), kötelező (7), cig (7), kiberbiztosítás (7), készpénz (7), startup (7), kár (7), unit-linked (6), felügyelet (6), osztalék (6), elektromos autó (6), hannover re (6), hitelminősítés (6), állami támogatás (6), munkahely (6), fagykár (6), közvetítés (6), cafetéria (6), csőd (6), agrárbiztosítás (6), fizetés (6), juttatás (6), cafeteria (6), nn biztosító (6), mezőgazdaság (6), adatvédelem (6), bróker (6), allianz hungária (6), lakossági megtakarítás (6), görögország (6), végtörlesztés (6), hozam (6), köbe (6), export (6), megújuló energia (6), unicredit (6), lakástakarék (6), belföldi turizmus (6), nemzeti agrárgazdasági kamara (6), mezőgazdasági biztosítás (5), személyi kölcsön (5), államadósság (5), fhb (5), mobilfizetés (5), ajánlás (5), költségvetés (5), thm (5), átlagjövedelem (5), bankráció (5), black friday (5), mastercard (5), vienna life biztosító (5), áremelkedés (5), új lakás (5), gfk (5), duna house (5), nyesz (5), szabályozás (5), big data (5), otp nyugdíjpénztár (5), signal (5), síbiztosítás (5), erste biztosító (5), biztosítási szektor (5), lakossági hitel (5), szerződési jog (5), okostelefon (5), lízing (5), drágulás (5), am best (5), értékpapírosítás (5), ingatlanbiztosítás (5), családi ház (5), gender direktíva (5), összeolvadás (5), bér (5), logisztika (5), éghajlatváltozás (5), ipari termelés (5), kedvezményes áfa (5), világbank (5), válság (5), elnök (4), mge (4), életbiztosítás nem-élet biztosítás (4), kátyú (4), vienna insurance group (4), pandurics anett (4), végtörlesztésl (4), adókedvezmény (4), oktatás (4), gyógyszer (4), import (4), jogsértés (4), önkéntes nyugdíjpénztár (4), újlakás-építési piac (4), birság (4), századvég (4), jégkár (4), ügyfélélmény (4), népességfogyás (4), nfm (4), insurance europe (4), drón (4), m&a (4), európai bizottság (4), uber (4), datahouse (4), tbsz (4), díjfizetés (4), magán egészségügyi ellátás (4), piaci részesedés (4), iot (4), muisz (4), lloyds (4), mesterséges intelligencia (4), iais (4), aon benfield (4), foglalkoztatottság (4), szlovákia (4), biztosításközvetítés (4), magán nyugdíjpénztár (4), egyesülés (4), állampapír (4), biztosító (4), egészségügyi ellátás (4), tállai andrás (4), qbe (4), kárhányad (4), klímavédelem (4), green holiday (4), uniqa biztosító zrt (4), internet (4), atradius (4), németország (4), varga mihály (4), orvoshiány (4), kártérítés (4), betegség (4), húsvét (4), közúti baleset (4), aon (4), hiány (4), posta (4), részvény (4), bdo (4), külföldi munkavállalás (4), kátyúkár (4), magyarország (4), hálapénz (4), forint (3), mabisz konferencia (3), gépjárműpark (3), gvh (3), webáruház (3), lakossági fogyasztás (3), n26 (3), pénziránytű alapítvány (3), aaa auto (3), bankrendszer (3), anyagköltségalapanyagár (3), újautó-értékesítés (3), eredmények (3), autómegosztás (3), európai unió (3), díjemelkedés (3), online vásárlás (3), munkaerőköltség (3), carsharing (3), anglia (3), online kereskedelem (3), kibertámadás (3), mtÜ (3), alapkezelő (3), fogyasztási hitel (3), euro (3), revolut (3), intrum justitia (3), magyar utazási irodák szövetsége (3), átlagkereset (3), munkajövedelem (3), törlesztőrészlet (3), fundamenta (3), gyógyturizmus (3), bankszámla (3), cp contact (3), uniqa biztosító (3), nemzetgazdasági minisztérium (3), magyar bankszövetség (3), autóeladás (3), k&h bank (3), államháztartási hiány (3), psd2 (3), átlagéletkor (3), kerékpár (3), lakástakarékpénztár (3), karácsony (3), hosszú hétvége (3), munkaerő (3), veronai buszbaleset (3), cib (3), dízelautó (3), orfk (3), robot (3), kátyúbiztosítás (3), korrupció (3), pályázat (3), gilyén ágnes (3), használt autó (3), szállodaépítés (3), teszt (3), ingatlanértékesítés (3), népesség (3), adóbevallás (3), k&h biztos jövő index (3), lakásárak (3), cig pannónia biztosító (3), eladás (3), nak (3), háztartás (3), dróntörvény (3), elektromobilitás (3), budapest bank (3), szÉp-kártya (3), hitelintézeti szemle (3), minimálbér (3), bruttó átlagkereset (3), lakáhitel (3), lakásvásárlás (3), kiadás (3), használtautó-import (3), trenkwalder (3), hitelkártya (3), erste bank (3), lakáseladás (3), újautó-eladás (3), államháztartás (3), munkabér (3), telenor (3), mi (3), magánkórház (3), 2017 (3), biztosítási díj (3), halálozás (3), szolvencia ii (3), biztonság (3), ausztria (3), létszámbővítés (3), díj (3), ekb (3), it (3), nyaralás (3), interjú (3), értékesítés (3), limra (3), befektetési alapok (3), zurich (3), bankbiztosítás (3), vienna (3), leépítés (3), egészségpénztár (3), utazás (3), blokklánc (3), facebook (3), jármű (3), hr (3), viszontbiztosító (3), zöld kártya (3), jelzáloghitel (3), bíróság (3), mikrobiztosítás (3), imf (3), alulbiztosított (3), amerika (3), integráció (3), y generáció (3), ipari termelői ár (2), bulinegyed (2), litvánia (2), accenture (2), árfolyamgát (2), magyar nemzeti bank (2), társadalombiztosítás (2), nit hungary (2), autópiac (2), halálos gázolás (2), paypal (2), astra (2), blockchain (2), fejlődő országok (2), pénz7 (2), átlag jövedelem (2), horvátország (2), nettó átlagkereset (2), élelmiszer (2), bankszektor (2), eub (2), ltp (2), mkb bank (2), vállalati hitelezés (2), forgalom (2), versenytörvény (2), foglalkoztatás (2), fedezet (2), miniszterelnökség (2), bankfiók (2), nemzeti fogyasztóvédelmi hatóság (2), biztosítótársaság (2), mentőcsomag (2), árfolyam (2), felsőoktatás (2), kárérték (2), ipar (2), informatika (2), támogatás (2), közlekedési baleset (2), oroszország (2), biztosítás és kockázat (2), ey (2), helyettesítési ráta (2), bevándorlás (2), nemzetgazdasági miniszter (2), fogyasztói ár (2), vásárlás (2), egyszerű bejelentés (2),  (2), mkb-pannónia (2), társasház (2), vásárlóerő (2), gyorsjelentés (2), finanszírozás (2), egészség (2), várható élettartam (2), kormányprogram (2), életszínvonal (2), abi (2), enet (2), agglomeráció (2), világgazdasági fórum (2), cyber (2), theresa may (2), leányvállalatok (2), régiós növekedés (2), éves jövedelem (2), acea (2), microsoft (2), közösségi finanszírozás (2), 2018 (2), ovb (2), ingatlannethu (2), garancia (2), zsarolóvírus (2), mobiltárca (2), technológia (2), bizalmi index (2), fogyasztóvédelmi index (2), bdo magyarország (2), flotta (2), capital economics (2), díjnavigátor (2), gyógyszeripar (2), autóbérlés (2), külkereskedelmi többlet (2), kárbejelentés (2), cselekvési terv (2), életjáradék (2), deloitte magyarország (2), gépjárműkár (2), kölcsön (2), kínai biztosítási szektor (2), kiadások (2), energiafelhasználás (2), dimenzió egyesület (2), posta biztosító (2), tesla (2), automatizáció (2), pew research center (2), tűzkár (2), zöld energia (2), waberer (2), etikus életbiztosítás (2), marketing (2), cig emabit (2), bnp paribas cardif (2), energiahatékonyság (2), utazási iroda (2), termelés (2), ferma (2), törlesztés (2), ukrajna (2), jegybank (2), robotizáció (2), bűncselekmény (2), portfoliohu konferencia (2), piktogram (2), eu-támogatás (2), aig (2), gyorshajtás (2), lakásépítési boom (2), terror (2), kamat (2), vállalkozás (2), 2017-es év (2), deficit (2), kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (2), statisztika (2), coface (2), áfa (2), gki konjunktúraindex (2), beutazás (2), szegénység (2), magyar lízingszövetség (2), who (2), kiberbűnözés (2), panaszkezelés (2), németh dávid (2), fhb csoport (2), atm (2), eladósodás (2), euróövezet (2), generali-providencia (2), adatkezelés (2), luxemburg (2), dublin (2), tőzsde (2), olaszország (2), környezetvédelem (2), flottabiztosítás (2), mobiltelefon (2), terrorfenyegetettség (2), felszámolás (2), előzetes adatok 2017 (2), olasz (2), időjárás (2), magyar közút (2), román (2), davos (2), nrc marketingkutató és tanácsadó kft (2), választás (2), magánegészségügyi szolgáltatás (2), rekord (2), deviza (2), pioneer (2), nyugdíj-biztosítás (2), bizalom (2), gazdaság (2), földrengés (2), kh (2), szigorítás (2), eu-átlag (2), eljárás (2), nagyváros (2), tűzesetek (2), thomas hladky (2), webkereskedelem (2), home office (2), toyota (2), táppénz (2), baker tilly hungária (2), járműbiztosítás (2), gépjármű-értékesítés (2), magánvállalkozók nemzeti fuvarozó ipartestülete (2), nemzeti fejlesztési minisztérium (2), álláskereső (2), ilo (2), cotar (2), adójóváírás (2), ajándék (2), nfsz (2), szerződés (2), dimenzió (2), agrár (2), régió (2), dimenzió biztosító (2), ügyfélszolgálat (2), használtautó-eladás (2), busz (2), kiskereskedelmi forgalom (2), develor (2), szolgáltatás (2), változó kamatozás (2), egészsébiztosítás (2), magyar orvosi kamara (2), fúzió (2), önvezető autók (2), lopás (2), green holidays (2), piac (2), vállalati hitel (2), alapkamat (2), külkereskedelem (2), központi költségvetés (2), szerződéses feltétel (2), újlakás-ár (2), unió (2), airbnb (2), ipsos (2), bnp paribas cardif biztosító (2), biztos jövő index (2), pzu (2), blokkchain (2), áfa-csökkentés (2), vodafone (2), e-kereskedelem (2), start-up (2), bérleti díj (2), közgyűlés (2), betét (2), omnibus (2), úti cél (2), gépjárműpiac (2), gdp-növekedés (2), bankbetét (2), európa (2), készház (2), biztositashu (2), aegon magyarország (2), clb (2), social media (2), üvegházhatás (2), határidők (2), újlakás-építés (2), világgazdaság (2), okos telefon (2), fenntarthatóság (2), hitelállomány (2), kgfb-díjak (2), Általános egészségbiztosító (2), házasságkötés (2), unsar (2), környezettudatosság (2), upc (2), díjnövekedés (2), díjak (2), windisch lászló (2), lakástűz (2), okos szemüveg (2), kampány (2), kid (2)
Rendezvényajánló
GDPR-EU-adatvédelmi rendelet - Minden cég életét, pénztárcáját érintő változás
Időpont:
2017.12.07 - 2017.12.07
Helyszín:
Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, 1148 Örs vezér tere 24. (Mozi bejárat 2. emelet)
további információk